• Politik Terkini

    Monday, July 1, 2013

    BAN Politik - Lab The Rat: Band Anak Raja Bahrin P36 Kuala Terengganu

    Hari ini ada blogger mat kilau yang keluarkan satu posting mempersoalkan tindakan PAS berkenaan video band lab the rat. Diketuai oleh anak raja bahrin. Itu yang diperkatakan. Nak menyanyi tak salah and dalam video tu takde pun joget tayang punggong, tayang tetek. Maybe video yang wanita tidak bertudung tu akan dijadikan isu.

    Dalam isu ni, Raja Bahrin perlu menegur anak perempuannya untuk menutup aurat dan menjaga tatasusila cara islam @ tidak berkecimpung sama dalam dunia populariti untuk elakkan fintah. Suaminya mmg daripada dulu kaki band dan popular dengan band love me butch. Band Lab The Rat memang best layan. i know!

    6 comments:

    1. ehem ehem. kalau pas, bkn main ko backup. kalau rosmah bukan main ko kutuk!

      ReplyDelete
    2. lim kit siang mempersoalkan seksyen 107B. apehal ko xpost. DAP membela islam?

      ReplyDelete
      Replies
      1. kita tunggu apa kata PAS PIS PUS.

        Delete
    3. anak pemimpin umporno lagi teruk. ni setakat buat band je and mmg love me butch dari dulu lagi artis underground.

      ReplyDelete
    4. Aku mmg die hard fan Love Me Butch..dulu music keras giler skrg dah melooo sket dh..org dh kawen kn..hahaha

      ReplyDelete
    5. cina kapir mempersoal hukum islam benda biasa..depa xtau ape pasal islam..yg bengong skarang org islam pemimpin islam sdri yg xmahu melaksanakan hukum islam..yg melayu islam sdri jd kaki togok air setan,dok clubbing,romen dgn awek..xke lebih terok dari kapir cina dap yg xtau hukum islam

      ReplyDelete