• Politik Terkini

    Saturday, June 8, 2013

    BAN Politik - [Info Lengkap] Papagomo Tukar Identiti Blogger Baru

    Siapa percaya papagomo dah bersara dari blogging. MUU = Macai Umporno United. Geng ni akan mengucapkan ribuan jutaan terima kasih atas video lucah. Paling butthurt habis kecoh dalam media online. Hebat betul drama keling yang dipersembahkan.

    Aku saja tengok tweet papagomo then terjumpa dia tweet pasal blog malayrights(seperti gambar kat bawah). Then aku cuba buka tengok gaya penulisan. Hampir sama dengan cara susunan ayat pada blog papagomo. So aku tweet kat Sir Azri dan papagomo. Tanya kot dulu dia sekolah sekali. Penulisan hampir sama.

    Aku bukan menuduh Sir Azri tu papagomo, tapi gaya persembahan cerita yang menarik. Rajin pulak papagomo retweet tweet sir azri. Apa pun, selamat datang malayrights dalam dunia blogging. Muka ko dengan pendedahan muka papagomo hampir sama la. Kembar itik serati kot.


    Info Asal : TwitterPapagomo

    8 comments:

    1. kantoi paling bodoh. dia sendiri promote blog dia. tapi tak dpt liputan. lpas tu duk retweet diri sendiri. mcm gampang perangai pencacai umporno.

      ReplyDelete
    2. Penipuan paling bodoh dari umporno. Yg dikampung mesti percaya. takpun pencacai umporno. tak tahan tu, siap berterima kasih.

      ReplyDelete
    3. betul ke keling tu papagomo????

      ReplyDelete
      Replies
      1. dia kelantanese lah ,masih melayu. btw, jaga sikit mulut tu, keling is considered offensive. nasihat je, jangan esok lusa ko mati kena tibai. ingat kerana mulut badan binasa

        Delete
      2. Amboii.. Marah nampak.. Ko ke keturunan keling.. Wadapap! Fap! Fap!

        Delete
    4. LoL haha... troll kat twitter dia XD

      ReplyDelete
    5. ada ke orang2 umno ka sini? leh tak jelaskan hal nie kat orang awam. kita nak tau apa kata orang kerajaan gak

      ReplyDelete
      Replies
      1. mana ada org umno nk cakap. mereka sendiri tau azri tu papagomo.

        Delete