• Politik Terkini

    Wednesday, June 19, 2013

    BAN Politik - Pemikiran Tun Mahathir Di Hantui Arab Spring!

    Satu cadangan yang tidak masuk akal. Mengubah sejarah adalah cara yahudi untuk mengelirukan generasi baru. Dan tidak mustahil satu masa nanti yahudi akan menulis sejarah dunia mengatakan israel lah negara yang banyak memberi sumbangan kepada perbankan dunia, penyatuan one world government dan bermacam lagi.

    Aku heran dengan tun mahathir ni, seolah pemikirannya dikerumuni arab spring. Arab spring dikeluarkan oleh akhbar-akhbar yahudi dan arab spring bukan berlaku di satu tempat, tapi dibeberapa tempat yang berbeza sebab musabab. Tidak perlu mengaitkan dan takut tentang malaysian spring kalau segala pentadbiran mengikut suruhan allah dan corruption dibersihkan.

    Sejarah tetap sejarah, tak perlu ditulis semula dan diubah! Jangan bodohkan generasi akan datang.


    Info Asal : SinarHarian

    5 comments:

    1. apesal ms dia memerintah xnak buat. takut di cop sebagai penggubal sejarah terbaik. idea nak jatuhkan najib la ni.

      ReplyDelete
    2. udah2 la chedet oii.. ko berehat pergi azan kat masjid lagi bagus.

      ReplyDelete
    3. Bak kata pepatah:

      "Kalau nak racun pokok, racunlah akarnya, kalau nak racun bangsanya, racunlah sejarahnya"

      ReplyDelete
    4. kenyataan bodo dari seorang bekas pemimpin..maklumlah da tua..kubur kata mari..kita tengokla nnt kesudahanya camana..puak2 korang jugakla yg mentabir negara ni n jadikan negara aku ni jadi mcm nih..pastu nak sedey bagai la apa la..puihhh!! ko dah jahanamkan moral dan akidah kebanyakkan rakyat negara nih..ko jugaklah yg nak sedey??? hanya rakyat2 yg buta mata hati saja yg akan telan jer apa yg ko cakap!

      ReplyDelete
    5. dulu bukn kah bersungguh2 nak utamakan bahasa ingerris sekang org negara sendiri pun ad yg x hormat bahasa malaysia, ap nak eran salah sendiri gk, bi untuk belaja je, tp bukan utama

      ReplyDelete