• Politik Terkini

    Saturday, June 22, 2013

    BAN RakusSeks - Gadis Melayu Pilih Nigeria Untuk Beromen Dan Ditangkap

    Seks punya pasal, nafsu punya pasal. Mesti cari yang power dan tegap maa. Setakat makan ubat je, boleh la kesan dalam 2 3 kali. xkan nk beli ubat je selalu. Tapi, sebenarnya ia memberi tamparan hebat tentang kejatuhan moral melayu sendiri. Aku tak kata dia hanya memilih berdasar seks, mungkin nigger tu lebih hensem pada pandangan mata.

    Kalau dah sangap, berkahwin kan lebih bagus. Tak kiralah nigger ke, bangla ke, vietnam ke. Dah tu ko nak dan jodoh ko. Pandai-pandailah jadikan panduan islam sebagai rujukan selepas kahwin.


    Info Asal : Kosmo

    14 comments:

    1. ini semua salah kote!

      ReplyDelete
    2. kota belalai gajah. mana ada pompuan tolak.

      ReplyDelete
    3. tak sangka pompuan melayu sangap yg besar jgk..haha

      ReplyDelete
    4. byk sgt ubat kuat dan pelbagai jamu dijual. tu semua menaikkan nafsu. tambah lagi pemakanan fast food. makan mcd banyak2, mesti korang akan stim.

      ReplyDelete
    5. Kemewahan adalah kehendak semua orang baik lelaki atau perempuan.Perempuan lebih tergoda dengan belaian yang lemah lembut dan tusukan yang gagah perkasa.Wang berjuta mati pucuk tarak guna.

      ReplyDelete
      Replies
      1. pandai betul ko bermadah pujangga. pengguna vimax ke

        Delete
      2. komen terbaik~ aku ade peribahasa baru~

        "biar mati poket, jangan mati pucuk"~

        Delete
    6. aduhh malangnya org lelaki melayu laaaa

      ReplyDelete
    7. tatkala nafas terakhir menjelang, Allah singkapkan segala janjinya: syurga bagi yang soleh dan neraka bagi yang kufur padaNya....baru insan tersedar daripada `lena`nya.

      ReplyDelete
    8. wahai umat Islam, kejarlah kerajaan Islam yang inginkan dunia ini sebagai pentas ibadah, bukan kerajaan sekuler yang gila pada kemewahan...inilah jadinya bila pemerentah tidak menjaga hak rakyatnya bagi mengelakkan dihumban ke neraka....

      ReplyDelete
    9. xleh jd nie..kene tanye ibrahim ali perkasa nie mcm mane org melayu layu kotenye..mcm mane nk gagah perkasa mcm ibrahim ali..keke

      ReplyDelete
    10. Orang yang komen kat atas ni...ada ker statement tu cakap gadis melayu. Aku baca 2x, tak nampak pun perkataan melayu (correct me if i'm wrong). Dan lagi satu yg tangkap tu pegawai imigresen bukan pegawai agam. Yg perempuan tu kena tahan pun sebab melindungi mamat nigger tu bukannya kena tangkap khalwat. So yang bagi komen tu...baca bagi clear dulu baru bagi pendapat yer.

      ReplyDelete