• Politik Terkini

    Friday, June 14, 2013

    BAN RichToys - Billionaire Beli Super Yacht's $15 Billion Ada Bendera Malaysia

    Ni adalah permainan baru bagi orang kaya. Yang sengkek macam aku tak mampu nak beli. Ko blogging sampai ke tua tu, takkan mampu beli superyacht yand bernama adastra ni. Adastra telah dibina oleh sussex=based dan designer dia John Shuttleworth.

    Dengan panjang 42.5meter, 16 meter lebar dan seberat 52tons, adastra boleh dikawal menggunakan apple product iaitu ipad dengan jarak kawalan lingkungan 50meter. Dengan minyak tangki penuh adastra boleh travel sejauh 4000miles. Adastra dibina di china.

    Sepasang pasangan anto dan elaine telah membeli adastra ni. Pasangan sejoli ni dikatakan telah memiliki 2 buah pulau di indonesia. Yang pasti kat superyacht ni ada benda malaysia. Aku syak kapten yang bawak superyacht ni orang malaysia. Mohon rafizi siasat.


    Info Asal : DM

    7 comments:

    1. agak2 menteri malaysia ada sangkut paut tak. hahaha

      ReplyDelete
    2. kenapa scorpene kiter tak mewah camni?heeeeee

      ReplyDelete
      Replies
      1. Jangan tnya, nanti rosmah marah.

        Delete
    3. kalu jalan2 dlm kapal ni jumpa bendera kelantan.... rasanya org kelantan punya bot mewah ni..... Kelate the best!!

      ReplyDelete
    4. ingatkan Apple product je nk cheapskate made in china, super Trimaran ni pun China made rege berbilion? kalau US made mau dapat sebelah je body trimaran ni. huish....

      yang mahal sgt pabenda? rendam air laut pun gerenti naik teritip jgk ni.

      ReplyDelete