• Politik Terkini

    Thursday, June 20, 2013

    BAN Sadis - Bayi Disumbat Ditenyeh Masuk Dalam Cawan !

    Ini sangat tragis dan kreatif tahap argghhhh. Tak tercapai akal ku untuk buat teknik macam ni. Moga artis malaysia beserta anak mereka tidak menggunakan teknik grafik ini untuk mencapai klimaks populariti menggunakan teknik baby. Tapi sebenarnya, takde effect kesan edit pun dan hanya menggunakan camera biasa. But it's look awesome!

    Adakah teknik begini akan dijadikan hashtag dalam facebook dengan tema #BayiCawan.


    Info Asal : Izi

    6 comments:

    1. kiut gila gmbr.

      ReplyDelete
    2. mereka nampak gembira ....so ok la tu hehe

      ReplyDelete
    3. tiba2 aku rasa nk jadi baby.

      ReplyDelete
    4. Nampak betul2 real gambar yg terakhir tu...

      ReplyDelete