• Politik Terkini

    Saturday, June 15, 2013

    BAN TeknikKhas - Penteluran Dan Penrotian Yang Boleh Menguja Minda Disebalik

    Are you chef jo enough. Or masih setia dengan teknik gelek masakan chef wan. I dun care. Sebab aku sendiri tak reti masak tapi aku suka makan. Paling best sekali masakan yang dihidang dengan begitu comel sekali dan sedap. Kalau tak sedap, wait my ludahan to pinggan. bluwekk.

    Pada momy monster, mama, ibu, mak, nenek, moyang IT yang rasa nak buat satu anjakan paradigma teknik penteluran dan penrotian, nah amik gambar ni, ko tampal kat dinding. Toreh roti dan buat telur macam ni. Jangan amik telur lelaki sudah. #LOL


    3 comments: