• Politik Terkini

    Wednesday, June 26, 2013

    BAN Tenaga Batin - Cara Buat Perut Ketul Bila Berhadapan Gadis Sexy

    Anda seorang yang bun bun bun cit cit cit. Bosan dengan pelbagai jenis teknik penggayaan, teknik tafakur atau teknik yoga untuk menguruskan dan mengetulkan perut seperti seorang ahli bina bidan. Ni aku jumpa satu teknik yang sangat berkesan jika ko berhadapan dengan gadis comel, sexy kiut miut dan berhajat besar untuk cucuk hidung.

    Di ulangi, ini bukan teknik lukisan yang buat butthurt.


    Info Asal : 9gag

    9 comments:

    1. ini sgt super effective+bodoh kuasa dua!!

      ReplyDelete
    2. kami menyediakan perkhidmatan urut perut.

      ReplyDelete
    3. admin telah mengecilkan hati geng buncit sedunia. admin wajib mintak maaf!

      ReplyDelete
    4. hahaha hampeh samdol! muker bangga plak tu hahaha :p

      ReplyDelete
    5. biarlah boroi pun janji sihat n bahagia,,,

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku sbg anon buncit menyokong penuh abe kie. gomo perut gomo!

        Delete
    6. Kalau la pagar tu ada lektrik hehehehe tggl tlg je

      ReplyDelete
    7. ni bukan six pax tapi eight pax dah

      ReplyDelete
    8. Admin loyar buruk, tak berhati perut pd kami yg berperot buncit!

      ReplyDelete