• Politik Terkini

    Tuesday, June 4, 2013

    BAN TenteraZionis - Gadis Tentera Israel Yang Comel Bersedia Berperang

    Adakah generasi muda baru mengetahui yang tentera zionis yang dipimpin yahudi mahu menguasai dunia dan menjahanamkan islam. Aku rasa sejak dari tadika lagi ramai yang dah tahu. Generasi terdahulu sebelum perang jepun pun, semestinya tahu. Dan adakah kewujudan OIC bermula era tahun 2000. Tapi apa terjadi pada dunia islam hari ini. Tepuk dahi, tanya hati.

    Israel bukan saja menerap jiwa ketenteraan kepada golongan lelaki, tetapi turut serta gadis israel yang comel. Dengan menguasai perbankan dunia dan mengawal setiap financial institution di semua negara, israel berdiri teguh tanpa risaukan sumber kewangan. Aku tertanya-tanya, apakah tidak ada perancangan terdahulu dari dunia arab. Atau mereka leka dihujani hujan emas.

    Secara fakta paksa rela, kita dikuasai oleh yahudi zionis. Syiah Sunni terus bergaduh, sekarang mula menular dimalaysia. 


    Info Asal : BS

    19 comments:

    1. Mereka begitu bersatu hati untuk menjatuhkan umat islam. menghancurkan palestin. Tapi arab suka berpecah.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Mari kita pakat2 banned tentera Zionis aka Syiah laknatullah!

        Delete
    2. lebih dari 100tahun lepas mereka mula merancang. Tentera dajjal nampaknya semakin dekat. kita semakin hampir dengan kiamat.

      ReplyDelete
    3. Replies
      1. Nak2... Nak royi cicoh saden sekali!

        Delete
    4. org islan sebenar menang dengan amal agama dan yakin dengan Allah S.W.T. walaupun jumlah sikit tp cukup gegarkan 1 dunia xperlukan asebab... amal oooo

      ReplyDelete
      Replies
      1. tambah lagi org islam melayu. sekarang dh makin maju. lagging bertudung adalah fesyen terbaru islam malaysia. islam moden.

        Delete
    5. muja kesian tengok wanita ni,, kesian,, tak leh nk enjoy their life,, hidup dalam keganasan,,, sedeyh bagi pihak KITA sendiri tapi bila dengar sendiri ceramah tentang orang palestin, mereka bahagia bila family mati syahid, siap buat jamuan makan2 lagi,, so, Islam is always no 1 despite being treated like we see nowadays,, ALLAHU AKBAR!!!

      ReplyDelete
    6. RASA NAK MELANCAP JE TGK. HAHAHAHAHAHA!

      owh, aku saja letak cbox kat situ sebab kalo page, iklan aku lagi 1 tuh x keluar. begitu la ceritanya.

      =)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Mazeer tak habis2 nak melucah jer kejenya... Tak dapat kat blog penpatah, dapat kat blog ban bin bun pun jadi... Phuuiiihhhh...

        Delete
    7. br tgk vid kt yahoo ttg tentera israel (wanita) pos pic sexy hahahahah

      ReplyDelete
    8. Syiah tu bukan Islam lah...Syiah tu pengasas dia yahudi...

      ReplyDelete
      Replies
      1. pandainya. ko buka kitab yahudi mana dpt info ni?

        Delete
      2. syiah tu fahaman yg dibawa wahabi....
        utk yg tak tahu, jgn marah2,..
        berpeganglah pd ahlus sunnah yg berlandaskan al-Quran..

        Delete
    9. yahudi di msia lagi teruk abis dibalonnye org melayu sendiri masa perhimpunan bersih

      ReplyDelete
    10. nk lawan israel ( yahudi yg tidak beriman) kena kaji apa yg merisaukan org2 israel . israel ckp memantau pekembangan tabligh.. mrk tambah risau bila ada org yahudi islam yg juga buat usaha tabligh- amal perintah Allah dan sunnah dlm kehidupan..cukup2 risau bila mana dah ada org lelaki islam 100% bersolah fardu d masjid. 5 solah fardu ramai mcm solah jumaat. ini telah berlaku d sri langka. muslim minoriti ( hanya 10%) tp pasal lelaki 100% solah d masjid dan pompuan tutup aurat sempurna, maka org islam yg sedikit d seri langka memegang ekonomi negara. apa sebabnya? jwpannya semua org islam d seri langka buat usaha agama cara Nabi saw - dakwah( amr ma'ruf nahi mungkar) dan tabligh (menyampaikan agama)

      ReplyDelete