• Politik Terkini

    Monday, June 17, 2013

    BAN US Army - Gambar Gadis 15 Tahun Di Rogol Tentera US Semasa Perang Iraq

    Adakah kita masih ingat lagi, peperangan yang di rancang oleh setan bush dengan menyatakan terdapat senjata kimia di iraq dan iraq dalam proses membuat senjata nuclear serta pelbagai lagi tuduhan yang tidak dapat disahkan oleh US pada hari ini. Now today, adakah iraq aman damai.

    Semasa perang iraq, terdapat satu kes rogol dan bunuh satu keluarga oleh tentera us. Mereka merogol gadis iraq berumur 15 tahun dan membunuh seluruh keluarganya serta kanak-kanak berusia 5tahun! Perkara tersebu pada mulanya tidak diambil kisah oleh us army, tetapi setelah gambar didedahkan oleh CBS news, barulah mereka mengenakan tindakan terhadap anggota terbabit. Now, pesalah babi tersebut masih menunggu hasil siasatan. See, kebabian investigation yang shit disitu.

    Info Asal : AsiaTribune

    6 comments:

    1. betul ckp ko. kita dh mcm lupa penindasan yg telah dibuat us masa kat iraq. now lebih menunggu us mengambil tindakan di syria. apa yg berlaku sebenar pada dunia OIC ??

      ReplyDelete
    2. terkedu seketika. mengenangkan nasib umat islam di iraq pada hari ini. pelbagai tohmahan media memberitahu. tapi siapa tampil membantu dan menyatukan kekuasaan islam.

      ReplyDelete
    3. kejam. aku baru dengar siaran ulangan kuliah ustaz zahazan. bagaimana negara islam turki hilang taringnya dan mula jatuh khalifah yang memerintah sedangkan turki pada masa itu kuat dari sudut ketenteraannya. bila tentera khalifah kalah dalam perang dengan yugoslavia, khalifah bertanya para ulamak yang ada dalam kerajaannya. apakah punca kekalahan mereka? jawab si mufti, beliau tidak masuk urusan ketenteraan. maka mula saat itu jatuhlah kekuatan umat islam dalam semua segi dalam kehidupan bernegara. macam sekaranglah. tugas umat islam di bahagi mengikut urusan tertentu. mufti tak boleh mencamouri kuasa pm. ulamak hanya tahu bab haid nifas halal haram. berbeza tugas zaman nabi dan sahabat. so inilah akibat yang umat islam kena tanggung. jangan marah amerika. marahlah diri sendiri kerana diri kita yang pilih pemimpin yang salah untuk jadi ketua kita.

      ReplyDelete
    4. nafsu nak rogol perempuan tentera us di sana membuak2... sebab tu jadi macam ni.... di negara mereka sendiri, sehari tak tidur dengan perempuan mana tahan...inikan pula berbulan2...

      ReplyDelete
    5. ni yg kita nmpk / tahu...yg tersembunyi? yg disimpan rapi? ntah berapa ribu kes...

      ReplyDelete
    6. somebody plis post bnde ni kat 9gag or any famous page omputih kat fb yg islamophobic sgt . let them see what they have done .

      ReplyDelete