• Politik Terkini

    Wednesday, June 12, 2013

    BAN UsikanManja - Cara Buat Hantu Kotak Untuk Mengusik Gadis Comel

    Terasa bosan bila cinta ditolak, hantar surat cinta tak dilayan, buat romantik pun tak dilayan. Ni cara menyakat cinta style terbaru versi bankami. Apa kata ko buat hantu, then ko set masa gadis cinta hati ko tu akan lalu, then ko on kan keluarkan hantu. Lepas tu ko buat jadi hero tamil pergi lawan hantu. Tup, cinta berpaut seperti cerita romeo and juliet.

    Nah cara nak buat hantu menggunakan kotak tisu toilet. Petang ni, pergi kutip.


    Info Asal : Izi

    7 comments:

    1. hari ini dlm sejarah -usop sontorian

      ReplyDelete
    2. Ada-ada saja kamu ni admin Bankami.. Brilliant.. LIKE10x..

      ReplyDelete
    3. org sebelah rumah aku selalu buat bising. jamban pecah ke apa.

      ReplyDelete
    4. hujung kg aku ada rumah penuh minah kilang tinggai.... cantik gak idea nih...

      ReplyDelete