• Politik Terkini

    Sunday, July 7, 2013

    BAN Beach Girl - Pantai Alga Hijaukan Gadis Yang Hanya Di China

    Siapa yang tak kenal alga. atau istilah kampung "lumut hijau melikat". Bau semerbak harum setahu aku. Memang menusuk kalbu la. Segar seketika kalau cium dengan gaya menggoda. Siapa nak try, ko pergi la cari kat belakang jamban rumah. Mesti ada.

    Tapi yang ni kat china, Di pantai shandong. Alga yang tumbuh mengalahkan pertumbuhan hidupan laut lain. Dikatakan pada tahun 2011, kos untuk mencuci alga ni mencecah 100juta USD. Dan paling mengejutkan, alga ni semakin bertambah dari tahun ke tahun. Manusia juga semakin gemar bermandikan alga laut.


    Info Asal : BS

    7 comments:

    1. Replies
      1. dahtu ini semua salah PAS ke

        Delete
    2. Gila pengotor. lumut mcm ni pun g mandi berendam ke

      ReplyDelete
    3. Tak ada gambo pompuan bogel ke?

      ReplyDelete
      Replies
      1. bak mai gambaq hang.

        Delete