• Politik Terkini

    Wednesday, July 24, 2013

    BAN Bebiri - Cara Mudah Lukis Biri-Biri Untuk Kanak-Kanak Ribena

    Berminat membuat lukisan yang senang menggunakan penpatah, atau korang lebih prefer menggunakan arang untuk menarik minat kanak-kanak ribena mengenal bintang melalui lukisan. Yang penting gaya kreativiti tu kena strategik dan menarik minat. Now aku kongsikan bersama cara melukis bebiri yang sangat lolz.

    Selamat melukis dibulan puasa.


    6 comments:

    1. apa yg ko melalut ni carlos woiii!

      ReplyDelete
    2. kicap ada kicap?

      ReplyDelete
    3. Hang ni merepek laa Carlos! Makin tinggi trafik blog, makin hang merepek dan melalut!

      ReplyDelete
      Replies
      1. entah. carlos diam je pasal kuala besut. kalah je terus xnk post. hahahah

        Delete
    4. tetiba aku teringat kat teknik melukis circle oleh si spongebob... lol

      ReplyDelete