• Politik Terkini

    Wednesday, July 24, 2013

    BAN Duit - Instaforex And Da Geng Di Senarai Hitam Bank Negara

    Instaforex, sebuah institusi forex yang boleh dikatakan popular dan aku sendiri pernah menggunakan instaforex dalam menjalankan urusan forex trading. Tapi sekarang aku telah bertukar kepada company yang listed legal transaction. Tiada masalah pembayaran pun dalam instaforex ni. Ko pandai trade, ko dapat la duit. Kalau bebal malas belajar asyik nak untung senang je, tunggulah masa bankrap.

    Yang aku heran, liberty reserve, BNM senaraikan sebagai forex trading. Pekerja kat BNM tak siasat dulu ke. Tu bukan forex trading company woi, tu money exchanger je. Sama macam paypal. Yang bezanya paypal tu ada license, liberty reserve takde license. Banyak scheme ponzi yang gunakan liberty reserve sebab tak banyak hal. Yang terbaru sekarang ramai gunakan bitcoin untuk transaksi. Yang pasti ia adalah legal dan bulan lepas menjadi kegilaan jual beli bitcoin.

    Apa pun, pada mereka yang berminat atau nak berkecimpung dalam forex trading ni, pilihlah broker yang disenaraikan dalam fxstreet.com. Kat situ semua legal company.


    Info Asal : BNM

    4 comments:

    1. aik, instaforex bukan regulate russia ke. bangang BNM

      ReplyDelete
    2. lantak pi la depa.

      ReplyDelete
    3. biase la kalau x masuk hasil kt kerajaan, haram semua la... haha.. ni la malaysia..

      ReplyDelete