• Politik Terkini

    Sunday, July 14, 2013

    BAN GilaLike - Adlin Hina Allah, Hina Nabi, Tapi Ada Umat Islam Like. BANGANG

    Si kontol betina jahanam ni masih lagi aktif dalam facebook. Aku rasa dah macam-macam report dibuat tapi kerajaan malaysia seolah mendiamkan diri dan membisu. Sehingga muncul sepasang kaki seks lagi. Masih takde tindakan diambil.

    Paling bangang sekali bila ada je yang like statement adlin, statement menghina nabi, menghina allah tapi ada yang gila like daripada bertudung labuh sendiri. Heran aku, apa mereka ni gila like facebook nak suruh adlin kenal dia peminat adlin ke macam mana.


    Info Asal : Adlin

    17 comments:

    1. Siot betul. yg like kebanyakan pakai tudung. bangang ke apa.

      ReplyDelete
    2. Depa tak faham kot..dok main tibai je LIKE..

      ReplyDelete
    3. FACEBOOK ni kan bnyk fake account..ape ade hal...
      mcm membe2 melayu, guna nama omputeh, then gmbr fake...

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku check gmbr sekor2 tu yg real je.

        Delete
    4. tu semua nak jadi hotstuff gila like la tu

      ReplyDelete
    5. aku ada komen 2 bende kat facebook parti geletek allah, terus admin dia delete 2-2 post tu~ haha~ goyang cakap goyang~ syariat boleh la bawak main2 bawak geletek2, hakikat mari, tercengang kamu~ :p

      ReplyDelete
    6. Selagi tiada balasan "Cash" dari ALLAH, selagi itulah mereka mencuba..Nauzubillah

      ReplyDelete
    7. pompuan tu adik beradik alvivi kot... seriously what is her problem? mental kot...

      ReplyDelete
    8. dah lama dah kes ni..kenapa sampai le ni masih tiada tindakan..mana pegi SKMM?takkan masih berusaha lagi?

      ReplyDelete
    9. well, biarlah apa bala yang datang pun, selagi tak mengganggu UMNO untuk terus berkuasa, mereka tidak akan ambil tindakan.................

      ReplyDelete
    10. Ni la akibatnya kurang didikan agama dari kecil. Dah besar menghina agama. Ibu bapa kurang bagi perhatian kat anak. Sejak dari kecil dah diabai, bila dah besar, hukum hakam agama langsung taktahu. Bila ditegur, dialah betul segalanya. Manusia Akhir Zaman.

      ReplyDelete
    11. Yang pakai tudung dan nama melayu tu tak semestinya Islam le.

      ReplyDelete
    12. bodoh macam lembu

      ReplyDelete