• Politik Terkini

    Tuesday, July 23, 2013

    BAN GuruBesar - Kantin Ditutup, Pelajar India Makan Dlm Bilik Persalinan

    Apa punya guru besar aku tak tau la. Yang dia pergi tutup kantin sekolah dan bukak tempat persalinan untuk pelajar non-muslim makan kat situ bulan ramadan, pasal apa. Belajar tinggi-tinggi, benda kecik macam tu pun tak leh nak handle. Kalau buka je kantin tu for non-muslim then dikawal oleh cikgu muslim. Problem ke.

    Aku dapat maklumat daripada komentar bagitau perkara ni berlaku kat sk seri pristana, sungai buloh. betul ke tak, aku tak pasti. Ko tengok la sendiri, kantin ditutup tapi bilik persalinan dibuka. WTF.



    Info Asal : Guneswari1, Guneswari2

    18 comments:

    1. apa lagi india mahu?

      ReplyDelete
      Replies
      1. mahu jadi putih!

        Delete
      2. salah, mahu warna bibir pink!

        Delete
    2. Apehal xleh mkn di kantin. seramai cikgu tu xleh nak kawal budak2 sekejap kt kantin. mereka bawa makanan sendiri what.

      ReplyDelete
    3. Bhai Carlos...

      Memang hangin satu badan nih... buat malu orang Islam dan Agama Islam jer... ini gua rasa GB dier ader mental kot...

      ReplyDelete
      Replies
      1. guru besar bebal. nk buat mcm mana. benda kecik mcm tu pn xleh pikir nk handle dgn betul. Harap nama je GB

        Delete
      2. sepatutnya bg la tmpt elok skit. nampak org muslim pn menjaga non muslim.

        Delete
    4. Tukar je GB ni. jadi GB tadika lagi bagus. kecik skit nk handle.

      ReplyDelete
    5. Kenapa mesti memperlekeh ibadah puasa umat islam itu sendiri.
      Kalau iman kuat, hang makan tang mana pun tak akan kecur air liur.
      Ingatlah - kami berpuasa. Kami berpuasa. Tak payah jeling-jeling kiri kanan dah tengok orang makan.

      ReplyDelete
    6. lorrr.. wlu non muslim, kesian jugak teman nengok depa ni disuruh mkn dlm toilet.. adoiii.. kesian budak2 nii..

      ReplyDelete
    7. membe cina aku mesti ckp;
      "itu orang sohai..hati sudah busuk ooooo".
      ''kita sama-sama hormat agama maaa....ini bukan zmn komunis!''

      ReplyDelete
      Replies
      1. oh...kau bgthu dia itu ragam manusia..tp xbermakna ianya betul...
        jgn nk chong sgt k..

        Delete
      2. ahhh chooiii!!!

        Delete
    8. nak create situasi tanpa ada godaan makanan ka nak DIDIK anak2 islam supaya menahan diri dari tergoda dengan godaan2 yg ada di bulan puasa? hai GB skolah ni, sila pikir utk jangka masa panjang sikit la deyyy, mana mungkin dunia ini bebas dari segala godaan, blom lg gi overseas... DIDIK la pelajar supaya menahan diri, baru puasa tu ada markah, baru dikira menang berpuasa MENAHAN DIRI dari cabaran godaan, bukan suruh nonmus gi makan dlm toilet... apa punya GB la deyyy...

      ReplyDelete
      Replies
      1. nama je GB, belajaq tinggi2 tapi nk settle bnda kecik ni pn xbleh. saper punya idea aku xtau la. ke skolah ni nk rasa glemer. chooii!!

        Delete
    9. Oh shit itu pelempuan india.. kasi itu hasut sama sama malaysian. itu tempat belum penah pakai mandi maa.. cikgu-cikgu pun makan situ jugak sebelum puasa maa..

      ReplyDelete
      Replies
      1. itu india pun tak ada mandi ma..... :)

        Delete
      2. well search...

        Delete