• Politik Terkini

    Thursday, July 4, 2013

    BAN HackPC - Android Apps Pencuri Password, Ko Mesti Amik Tahu!

    Lepas ni, kalau ada android phone yang nk sambung dalam USB PC ko, ko kena beware @ ko pergi mana2 cybercafe, sebaiknya gunakan browser yang direct from your USB. Maksud aku install browser dlm USB then baru guna. Ataupun clean je setiap kali nk logout, tapi still ada cara nak curi. Malware dan spyware memang sentiasa menjahanamkan. Tapi kalau acc ko setakat msg awek dan ko takde kepentingan langsung tak perlu risau pun.

    USB Clever, pandai betul dia letak nama. Apps ni ada disediakan untuk download di forum android xda. Kalau nak, ko cari sendiri. Aku tak letak link donlod. Google marah.


    Info Asal : HackerNews

    5 comments:

    1. Kedekut punya carlos, ko donlod ko xnk share!

      ReplyDelete
    2. boleh curi password pakai android mcm ni. hahaha.

      ReplyDelete
    3. Download toneku! Apekebende ni? Tak faham langsung gambar kat atas.

      ReplyDelete
      Replies
      1. tu apps dia. dulu org suh msuk cls ko ponteng. skng bahasa ingeris pn xfhm.

        Delete
    4. apsal la gambar bola kenyal tetek tu yang selalu muncul kat linkwithin tu

      ReplyDelete