• Politik Terkini

    Tuesday, July 16, 2013

    BAN Hantu - Joshua Hoffine Menjadikan Anaknya Sebagai Movie Scenes Hantu Rekaan

    Kerana ketaksuban dengan genre movie hantu, Joshua Hoffine membuat satu short scenes dengan mengambil 4 orang anaknya sebagai gambaran memes hantu. Dan gambar tersebut dirakam serta di ilhamkan daripada cerita cerita hantu yang popular dalam TV.

    Korang rasa kreatif tak, or ada idea yang lebih bagus untuk menjadikan anak-anak masing-masing sebagai short scenes filem sketsa rekaan sendiri. Tapi biasanya malaysia suka meniru daripada mat salleh punya idea. Tunggu dan tengoklah video raya nanti. Mesti ada rock raya yang gampang kapak.


    Info Asal : DailyMail

    11 comments:

    1. xmenakutkan langsung.

      ReplyDelete
    2. pergh tak gila ke budak2 tu nnti kene sampok?

      ReplyDelete
    3. kita org islam, jgn percayakan hantu. syirik

      ReplyDelete
    4. kreatif la..tp kita x yah la ikut sgt

      ReplyDelete
    5. Carlos, gambar yg last tu sungguh mengghairahkan. Rase mcm nak fap fap fap.

      ReplyDelete
      Replies
      1. ni bulan puasa. gila ka. tu gambar budak kecik.

        Delete
    6. Gambar yg last tu budak kecik nampok macam besor jer.

      ReplyDelete
    7. agak kreatif karya-karya ni. terbaik :)

      ReplyDelete