• Politik Terkini

    Tuesday, July 2, 2013

    BAN Kentut - Cara Buat Jus Halia Untuk Legakan Kentut Meragam

    Umum ketahui yang mana ginger ataupun halia ni mampu memeberi kesegaran pada tubuh badan dan membuang angin dalam badan. Selain itu juga, ia menambahkan lagi imunisasi tubuh. Dan untuk lelaki ia bagus dalam melancarkan peredaran darah serta sekaligus menguatkan tenaga batin secara dalaman. Now aku bagi tips cara nak buat jus halia yang sedap diminum, halal tanpa was-was enzim babi.

    Ingat halia, ingat isteri, ingat isteri, ingat katil. auummmm

    Juicing Tip: 
    3 carrots
    A thumb-size piece of ginger
    500ml freshly squeezed orange juice

    6 comments:

    1. bestnya kentut

      ReplyDelete
    2. lagi nikmat minum nescafe

      ReplyDelete
    3. jangan follow typo mcm oberius plz

      ReplyDelete
      Replies
      1. semua blogger typo. utusex pun typo.

        Delete
      2. Marah obefiend kalo nampak korang berdua bertekak.

        Delete
    4. Nice tips. Kenapa gambar di atas tu bergerak?

      ReplyDelete