• Politik Terkini

    Wednesday, July 17, 2013

    BAN Konsep - Rumah Co-Founder Twitter Evan Williams Untuk Dijual $3 Juta

    Siapa pengguna twitter dan tak tau founder twitter, nih aku bagi info. Nama dia evan williams, orangnya sempoi je. Pada tahun 2009, evan bersama isterinya membeli rumah dengan harga 2.4 juta di 313 Duncan Street, San Francisco. Selepas membuat segala modified dan deco deco, now dia nak jual pada harga 3 juta. Specs rumah seperti berikut  3-level fully-restored Victorian home with 4 bedrooms, 5.5 bathrooms, separate guest house, private garden, and rooftop deck.

    Kalau ko berduit juta-juta dan merasakan nak popular beli rumah founder twitter, contact la owner penjual tu. Tweet pun takpe. Rumah naik 30 - 40 % setahun, gaji naik 30% 100 tahun. Yang kaya semakin kaya, yang miskin kena belajar duk atas pokok.


    Info Asal : luxe.truliablog

    8 comments:

    1. berjanggut aku nk beli

      ReplyDelete
      Replies
      1. try letak janggut ko kat ebay, ada tak org beli?

        Delete
      2. janggut xlaku, bulu kote baru laku.

        Delete
    2. simple je design dia buat. padahal duit berlambak.

      ReplyDelete
    3. Bhai Carlos...

      Gua rasa gua nak beli aaa... tapi hendak ker dier duit RosmahMansor ... aper pon... kira miskin gak dier nih... sebab guna kerusi plastik warna hitam kat meja dapur dier... hahaha...

      Kerusi tue orang beli kat kedai dua ringgit cuma RM10 untuk tiga kerusi...

      ReplyDelete