• Politik Terkini

    Sunday, July 7, 2013

    BAN Mimpi Basah - Bilik Tidur Yang Mampu Mimpikan....

    Untuk tidur yang sempurna, tempat tidur juga mestilah yang sangat menenangkan kepala untuk bersandar. Tapi kalau ko sendiri pun malas nak kemas bilik tidur, malas nak basuh cadar, malas nak wangikan bilik tidur. Baik ko pergi tidur tepi tong sampah je. Orang pemalas layak tidur kat situ je. Kemas bilik bukan susah pun, antara malas dan rajin je.

    Jika ni adalah tempat tidur korang kat rumah, surely travel kat mana-mana mesti ingat katil. Nak bermimpi je, mesti ingat katil kat rumah.


    9 comments:

    1. yang last adalah realiti semua org

      ReplyDelete
      Replies
      1. sorry, ko jer kot...

        Delete
    2. blik mcm ni, bkn mimpi basah. mimpi kartun. HENTAI!

      ReplyDelete
    3. salam bro bankami.net .Link Blog anda sudah saya letak dalam bloglist saya .. thanks..http://zamrispoon.blogspot.com

      ReplyDelete
      Replies
      1. letak aku sekali.

        anonkontot.blogspot.com

        Delete
    4. bilik fantasy kanak-kanak neh...tapi,beshhhh!!!!!!

      ReplyDelete
    5. Kalau la dpat bilik cmni.hahaha

      ReplyDelete