• Politik Terkini

    Sunday, July 28, 2013

    BAN PoliGos - Suami Abby Abadi Cium Bahu, Apesal Kecoh ?

    isu video keek yang diupload oleh abby abadi bersama suami menjadi sebutan hangat. Ada yang bagi pandangan positif dan negatif. Pendapat aku la, dia nak upload video tu dia punya pasal tapi abby kena la jaga skit tatasusila sebab macai kat luar duk cari salah je reti. Dalam video tu abby mengucapkan selamat berpuasa then suami dia kiss bahu. Tu pun berlapik and mereka suami isteri.

    Pada aku, takde salah pun and xder 18sx pun kat situ. Maybe suami dia terlebih gediks nak tunjuk loving care to public pada abby.



    3 comments:

    1. sepatutnya abby tau batasan. dia kn popular

      ReplyDelete
    2. org umno je boleh buat mcm tu.

      ReplyDelete