• Politik Terkini

    Tuesday, July 23, 2013

    BAN Politik - Blogger MiloSuam Mempunyai RM 350,000 Dalam Acc. WOW!

    Fuyoo, hebat betul risikan geng macai ni. Sampaikan jumlah duit dalam acc pun dia boleh tahu. Dia pergi jenguk masa bro milosuam ni nak cucuk duit ke, ke pergi curi kertas resit tengok acc balance. Tu nampak sangat kekampungan style kan. Atau pergi tanya orang dalaman bank, atau buat fitnah sesuka hati.

    350K, kalau bagi seorang politician, aku rasa nilai tu lekat celah ketiak busuk mereka je. Tak pun lekat celah lidah kencing sana sini. Tapi kalau bagi mereka yang susah, rm10 pun amat bernilai bagi mereka. Itulah jurang perbezaan kaya dan miskin.


    Info Asal : MiloSuam

    8 comments:

    1. bulan2 puasa pn duk fitnah. macai umporno betul

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau tak fitnah tu yg pelik.

        Delete
    2. pelik~ kalau betul pun, so what ?
      ada orang simpan wang dalam bank, ada orang simpan emas/ matawang asing yang tak boleh dikesan~

      fitnah ? ah~ biasalah kerja2 puak UMporno~

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau ada, dia tuduh la duit PKR. padahal milosuam tu blogger popular. buat advert dlm blog. mesti byk dpt duit. dasar umporno.

        Delete
    3. harap milosuam buat majlis buka puasa!!..

      ReplyDelete
    4. lepas ni milosuam bleh berenti blogging. buat bisnes jual kain mcm papagomo.

      ReplyDelete