• Politik Terkini

    Saturday, July 13, 2013

    BAN Politik - Sekitar Penamaan Calon PAS PRK Kuala Besut

    Hari ni adalah pencalonan bagi calon yang akan bertanding PRK Kuala Besut. Aku tak pergi pn sana, sebab puasa baru 2 hari. Penat sangat nak drive jauh-jauh. So, gambar ni aku amik dari mereka yang pergi ke sana. Banyak ura mengatakan calon PAS ni bekas calon BN, dan Che Long sendiri mengaku dulu zaman kurang cerdik, tu dia sokong BN. Sekarang zaman dia cerdik dan nampak apa itu perjuangan seorang leader demi islam.

    Yang paling heran bin ajaib, top blogger umno mendiamkan diri pasal isu PRK Kuala Besut dan terdapat peperangan saraf dikalangan mereka. Lantak pi la hang. Aku nak tengok PAS menang kawasan tu. Bila jadi 16-16, siapa akan jadi MB dan apa SPR nak jawab.


    Info Asal : OmakKau

    7 comments:

    1. allhuakhbar. semoga kemenangan milik islam.

      ReplyDelete
      Replies
      1. bodo kau nie... dah yg bertanding pon org islam...

        Delete
      2. dah dia doakn utk kemenangan islam. ape bodoh nya. ko la bodoh.

        Delete
      3. yelah... tak kira sape menang BN or PAS.. dan calon org islam.. bila mase pula pilihanraya bertanding agama... yg bettanding tu orang....

        tak paham aku ngam puak2 pas nie...

        Delete
      4. bila pulak dia kata dia puak pas?
        ape la hang ni...itukan doa...kita merancang je beb...
        jgn la tunjuk sgt hang punya side...rilex suda..

        Delete