• Politik Terkini

    Tuesday, July 16, 2013

    BAN Terbakar - UiTM Shah Alam Terbakar (Video)

    Punca kebakaran belum dikenalpasti. Aku dapat tau ni pun, sambil2 duk blog walking and ternampak sorang blogger post video dan gambar pasal kebakaran ni. So aku repost untuk share benda ni pada pengetahuan umum.

    Tempat ni macam aku pernah pergi, rasanya dekat dengan law faculty. Nak naik ke menara tinggi UiTM. Setahu aku la, tempat kebakaran ni macam tak pernah digunakan. Kalau sangkaan aku betul la, tempat tu tepi jalan berhadapan faculty law. Details aku tak tau, sebab aku pernah study kat sini, so serba sedikit gambarajah uitm shah alam tu masih segar dalam kepala otak.

    Info Asal : KatakComel

    8 comments:

    1. takpe, nanti dpt bangunan baru.

      ReplyDelete
    2. salam ramadhan.. harap tiada yang cedera la

      ReplyDelete
    3. petanda utk warga uitm. jgn kuat buat maksiat.

      ReplyDelete
    4. alamak ini makmal sebelah kolej perindu ni...ada yang mengalami kemalangan jiwa x?

      ReplyDelete
    5. agak teruk juga tu.. mak aih. nasib tak ada korban

      ReplyDelete
    6. Tuan BANKAMI.

      Nanti boleh minta BOMBA buat satu bangunan baru macam yang sedang dibuat BOMBA di Kuala Besut, Terengganu.

      Percuma sahaja.

      ReplyDelete