• Politik Terkini

  Thursday, July 18, 2013

  BAN TuaAktif - Fredy Whaley Bersama 1000 Bunga Di Rumahnya

  Apakah perancangan korang bila hari tua nanti. Menjadi seorang imam di masjid ataupun menjadi seorang sasterawan mengalahkan a.samad said. Ataupun seorang politician yang sampai ke tua mahu menipu sana sini demi mencari sesuap nasi dibawa bekalan ke alam barzakh. Ataupun menjadi seorang blogger macam aku yang terus meroyan. Mungkin dihari tua nanti "epilog bankami" akan bertukar status. Kena tunggu mooddy aku masa tu.

  Di britain terdapat sepasang grandpa dan granny yang minat menanam bunga dan telah menanam lebih 1000 jenis bunga. Mereka mengambil masa sejam sehari untuk menyiram bunga sahaja. Fredy mengatakan lagi, ketika dimusim panas sekarang, bunga tersebut berkembang dengan lebih pesat maju dan sangat cantik.


  Info Asal : DailyMail

  10 comments:

  1. rajin betul mereka.

   ReplyDelete
   Replies
   1. rajin betul mereka.

    Delete
   2. rajin betul mereka.

    Delete
  2. rajin betul mereka ni.

   ReplyDelete
  3. gila ke apa, semua komen rajin betul mereka ni. cuba bagi komen ilmiah sikit.

   ReplyDelete
   Replies
   1. rajin betul mereka ni. haha

    Delete
  4. saya suka bunga tapi klu dpt tanam bung kt lyar negara mesti best sb sana bunga mudah nak hidup.kembang

   ReplyDelete
  5. rajinnya.. penuh keliling rumah dengan pokok bunga.. huhu..

   ReplyDelete
  6. lebih kurang mcm parents aku gak la, suka gardening n tanam mcm2 jenis orkid n roses...

   ReplyDelete
  7. WILLIAMS SMITH. Adakah anda mencari Kewangan / Pemberi Pinjaman yang sah dan dipercayai? Adakah anda memerlukan pinjaman? Adakah anda memerlukan bantuan kewangan segera? Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda? Kami menawarkan semua jenis pinjaman pada kadar faedah 2% kepada individu, syarikat dan syarikat dalam terma dan syarat yang jelas dan difahami. Kami menyalurkan apa-apa jumlah pinjaman ke mana-mana destinasi jadi hubungi kami hari ini untuk mendapatkan pinjaman segera hari ini. Hantarkan e-mel kepada kami: (williamssmithfirm@gmail.com)...

   ReplyDelete