• Politik Terkini

    Wednesday, July 3, 2013

    BAN TuaKerepot - Super Pop Star Era 90'an Dan Sekarang Jadi ... Glurp

    Era 90'an memang popular dengan genre punkcore, punkrock, grunge, indierock dan macam-macam genre lain selain dance electronic dan hiphop. Ada music dance pun tak banyak sangat dan kepopulariti zaman dulu tidak bergantung pada tahap kebogelan pada public. Tapi lebih kepada teknik dan gaya persembahan. Kat malaysia la, kat barat memang dari dulu lagi mereka promosikan nude and sexy.

    Dimamah usia itu adalah lumrah dan karma setiap manusia, hidup dalam lingkungan 60-80 tahun, then tiba masanya kembali ke alam barzakh. Alam kekal selamanya.  Walaupun beribu vitamin kita makan, kedut tetap kedut, kerepot tetap kerepot.


    Info Asal : Izi

    6 comments:

    1. now semua tu hanya tinggal kenangan. miss radiohead.

      ReplyDelete
    2. Marilyn Manson. sekarang lady gaga follow gaya MM.

      ReplyDelete
    3. sekarang zmn k-pop la. najib dan rosmah pun suka.

      ReplyDelete
    4. adik beradik Hanson yg kekal hensem

      ReplyDelete
    5. yang last tu mcm real je dia tenung kenit haha

      ReplyDelete