• Politik Terkini

    Wednesday, July 17, 2013

    BAN WarTrick - (Video) Pedang Hand Yang Membelah Air Superlegits!

    Bermain pedang setahu akulah, pernah dulu nenek datuk aku bercerita tentang kenabian yang mana orang islam mesti pandai bermain pedang. Tapi aku tak pandai pun sebab takde kelas belajar pedang and hidup dizaman apple android technology. Maybe lepas ni perlu belajar bermain pedang untuk menghasilkan teknik pedang macam cerita kungfu.

    Now aku bawakan satu pedang menarik yang aku beri nama "Pedang Hand". Kehebatan pedang ni mampu membelah air dikawasan sejuk. Nah saksikan video taksub ni.

    5 comments:

    1. nokhorom~ gambar dah pedang, sekali video~
      ~_~""""

      ReplyDelete
    2. dlm sejuk mmg la bleh buat.

      ReplyDelete
    3. cis, aku ingatkn betul2 pedang. rupanya buat dgn tangan dlm peti ais. puiii!

      ReplyDelete
    4. tetiap haghi aku prektis dengan fruit ninja...wuhuhuhuhu

      ReplyDelete
    5. Carlos, camne nak buat? cam best jer.. Boleh bagi tips tak?

      ReplyDelete