• Politik Terkini

    Monday, August 19, 2013

    BAN Bahana - Punggong Jatuh, Pecah Dara Tapi ... Opsss

    Dara atau tidak dara. Is it problem untuk korang semua. Kadangkala, 1 dalam 10 akan berlaku kes pecah dara bukan disebabkan aksi atas katil. Kalau ditanya pada lelaki yang belum kahwin, ofkos mereka nak yang suci lagi bersih. Tanpa sentuhan berahi lagi. Disebalik perkara-perkara yang perlu dijaga, terdapat juga golongan bangang abadi yang kembali kepada pemikiran ortodok dengan membanggakan diri sebab takde dara.

    11 comments:

    1. biso demo bisoooo

      ReplyDelete
    2. budak sekolah sekarang pn dh ada geng tak kisah ada dara ke tidak.

      ReplyDelete
    3. macam-macam sekarang ni. geleng kepala...


      Entri Terbaru Diupdate 3saat Lalu : Dunia Lego Semua Empat Segi

      ReplyDelete
    4. Ramai lelaki sukakan wanita dara. Tp downside nya, ppn dara yg suci ni zero bab asmara. So, biasalah kalau ppn tu mcm kayu atas katil. Byk lelaki komplen pasal ni. Last2, cari ppn yg ada experience.

      Pengajarannya, belajar2 lah bersyukur. Kalau ppn yg diperisterikan tu mmg pure, suamilah ajar dia, hntr kelas ke apa ke (hahah). Kalau yg diperisterikan tu xde dara sbb pernah romen atau janda, untunglah dia dh x pyh nk diajar sgt. Cuma ajarlah dia bertaubat jk dia pernah zina.

      ReplyDelete
    5. ustaz nie time hidop.. nak cerita pasal sexual je... dah baaik lah tu nyawa tak di cabut time eksiden... bawa lah betobat ustaz oi... hari dah senja masih nak cerita pasal seks...

      ReplyDelete
      Replies
      1. dh org bertanya. dia jwb. semua makhluk ada nafsu seks. tu reality. yg buat talk show pasal seks. ko taknak kondem. ustaz bagitau yg elok ko kondem,

        Delete
    6. ko bg list talk show maner yg bicara soal seks...?

      kalo dah org tanya... ustaz bleh lah tegur supaya jangan tanya benda2 perihal bilik tido... banyk benda bleh ditanya... tapi kalo dah ustaz giler puki... dah cm tu lah...

      ReplyDelete
      Replies
      1. Mung tu bodo, tak mboh dengor sudoh.... Ni la jenis manusia bodo tak mau belajaq.... Islam itu lengkap... Semua hal ada dan kena tahu...

        Delete
      2. tu tortok umngok la tu. menteri dia sendiri tak ikut sunnah islam. takde bising. ustaz nak kahwin 2 3 pun, dia mampu. bodoh piang!

        Delete
    7. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete