• Politik Terkini

    Sunday, August 25, 2013

    BAN BolaSipak - TMJ Mengamuk Di Larkin, Marah Pengadil ?

    Punca kejadian aku sendiri tak pasti, aku takde pun kat larkin masa tu. Duk syok layan youtube, tiba-tiba video ni terpampang. So, aku share je la. Bola Sipak malaysia maju? Agaknya berapa ringgit PBNJ akan kena saman oleh FAM. Pendapat aku lah, perkara ni tak perlu berlaku. Seolah bolasipak malaysia ni di pelopori golongan tak professional. Pengadil pun memang banyak onar, mana TMJ tak mengamuk dah invest juta-juta tu.

    Paling utama, bagi yang berkuasa gunalah kuasa yang ada pada tempat yang betul. 



    8 comments:

    1. nilah bala kalau sultan amik port dalam bolasepak. kalau rakyat biasa takkan berani buat macam ni. apa lagi TMJ nk tunjuk. ada kuasa dan lebih hebat dari pengadil? gunalah saluran yg betul!

      ReplyDelete
    2. Pengadil nk mrh balik pn kerabat diraja. apa nk jadi dgn liga M. padahal xpopular mana pun. dunia pun tak pandang. Johor FA ni pun next year main liga perdana je. Tak yah nk tunjuk lagak la TMJ. JDT pun xleh main AFC.

      ReplyDelete
      Replies
      1. aku stuju dgn pendpt ko. aku paling benci penyokong johor. mcm gampang. baru nak up. beli player mahal2. tunjuk lagak. puiii!!

        Delete
      2. korg ni la yg gampang! sbb sibuk mengumpat!
        bnyk la dgn spekulasi gampang korang nih!!
        ape pasal?? mcm bodoh, rilex brother, brother rilexlaa..

        Delete
      3. pasal marah pengadil la. gampang btul ko ni

        Delete
    3. klu mcm nih, usah harap la bola sepak kat msia nak maju....

      ReplyDelete
    4. kita tengok...berani x FAM amik tindakan terhadap TMJ atau JDT...

      ReplyDelete
    5. Den dah lama tak update pasal bola malaysia

      ReplyDelete