• Politik Terkini

    Tuesday, August 6, 2013

    BAN Cool - Mercedes–Benz B6 Sprinter Versi Super LUXURY VAN

    Dengan sentuhan konsep gol, dilengkapi tandas, mozek dan pencahayaan yang sangat super luxury van/ Kalah bilik tidur aku. Semua ni dibawa khas dari Lexanis Motocars. Dikatakan konsep ni boleh ditempah dan diubah mengikut kesukaan hati, janji duit penuh poket nak bayar. If not, just prefer modified viva or myvi.


    7 comments:

    1. sebijik mcm kat rumah aku.

      ReplyDelete
    2. gila ah. kalau aku modified kancil jadi mcm ni. ok tak.

      ReplyDelete
      Replies
      1. baik ko amik kancil ko tu pi letak dlm hutan. dibaham rimau dgn ko sekali.

        Delete
    3. wow kalau sy buat bilik kebal jerk..ehehe

      ReplyDelete
    4. owner alphard pun boleh rasanya buat gini

      ReplyDelete