• Politik Terkini

    Monday, August 19, 2013

    BAN Geek - Review Sony Xperia Z Ultra Yang Comel Nyeeerr!

    Kalau dibandingkan antara samsung dengan sony, bagi aku xperia win dalam android dari segi kepantasan. Tapi kalau dibandingkan galaxy s3 dan xperia z, s3 win sebab ada 3g call. Most problem of xperia takde 3g call. Nowadays dah tak ramai yang prefer 3g call. Dah ada wasap, wechat. So, 3g tinggal khayalan. For panorama camera, aku pilih xperia yang terbaik. So, now, mari jenguk lihat kebolehan kecantikan xperia z ultra. Dijangka akan dijual pada pasaran singapore bermula awal september. Open price $800++.



    Specs
    Colors: Black, white, purple
    Processor: Qualcomm Snapdragon 800 2.2GHz quad-core CPU
    Chipset: Qualcomm MSM8274 or MSM8974 Snapdragon 800
    CPU: Quad-core 2.2 GHz Krait 400
    GPU: Adreno 330
    RAM: 2GB
    Dimensions: 179.4 x 92.2 x 6.5 mm
    Weight: 212 grams
    OS: Android 4.2.2 Jelly Bean
    Cameras: 8MP rear, 2MP front - no flash
    Display: 6.44-inch 1920×1080 TRILUMINOS display for mobile, touch panel cover glass with Super Hard Coat ASF
    Storage: 16 GB (up to 11 GB user-accessible memory), microSD expandability up to 64GB SDXC
    Connectivity: Bluetooth v4.0 with A2DP, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
    Networks: UMTS HSPA+ 900 (Band VIII), 2100 (Band I) MHz, 850 (Band V), 1900 (Band II), 1700 (Band IV), GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900 MHz, 4G LTE
    Battery: Non-removable Li-Ion 3050 mAh battery
    Waterproofing and dust resistance: IP55/IP58-rated

    Info Asal : AndroidAuthority

    5 comments:

    1. sony sebijik tiru iphone. apple buat buta jer. kalau samsung bukan main kena saman. nampak sangat amerika takut jepun.

      ReplyDelete
    2. masuk malaysia nanti, xde la mahal sgt. xperia z pn xlaku sgt. sony product xnampak gempak. aku paling xsuka interface dia.

      ReplyDelete
    3. sangat menarik!

      ReplyDelete
    4. beza 1 inci dengan samsung galaxy mega 6.3


      Entri Terbaru Diupdate 3saat Lalu : Dunia Lego Semua Empat Segi

      ReplyDelete
    5. aku mmg suka smatpon sony... currently aku pakai Xperia HD, maybe after this aku akn sambar itu Xperia z ultra, nmpak cambest...

      ReplyDelete