• Politik Terkini

    Wednesday, August 21, 2013

    BAN Hooligans - DAleast:Graffiters Terrorist New York

    Daleast yang berasal dari china dan tinggal di cape town. Nama asalnya tidak dinyatakan dan hanya menggunakan nama daleast. Daleast mempunyai satu pemikiran unik dalam membuat sesuatu design graffiti. Semasa belajar, cikgunya tidak menyukai daleast kerana dia suka ponteng sekolah. daleast pernah ditangkap pada malam olimpics 2008. Dia kena discharge sebagai terrorist.

    Dalam masa 6 bulan travelling, daleast telah melekatkan lukisan graffitinya di Cape Town, Miami, New York and London's Brick Lane, as well as his native China. Kat malaysia pun ada graffiters yang hanya mencacaikan lagi lukisan dalam tandas. Macam gampang!


    Info Asal : AmusingPlanet

    6 comments:

    1. sebijik mcm aku buat kt wall rumah aku. hebatnya aku.

      ReplyDelete
      Replies
      1. bak no phone...aku nk upah...hehhee

        Delete
      2. 0134567891

        gadis seksi satu

        Delete
    2. tak malaysia tak jumpa lak wall macam ni

      Entry Terbaru Update 3saat Lalu : Sukan Angry Birds Tak Berapa Nak Ekstrem

      ReplyDelete
    3. okay.. yang ni buat aku kagum.. menarik sangat. haha

      ReplyDelete