• Politik Terkini

    Thursday, August 22, 2013

    BAN PanduBengong - Apek Tunjuk Samseng Jalan Raya

    Malaysiaku maju, rakyat semakin eksen. Tunjuk lagak, buat macam bayar cukai lebih. Aku rasa benda macam ni ramai yang pernah kena. Tambah lagi berhadapan dengan mereka yang baru dapat lesen and pandai drive. Tapi takde la nak tunjuk samseng taik kucing macam mamat sekor ni.

    Kayu besbol or lock kereta yang warna kucing tu. Fuyoooo!!


    Info Asal : Malaysia Got Busted

    6 comments:

    1. hebatnya dia. puuuuiii!!!

      ReplyDelete
    2. nilah org malaysia. muka mcm cina. cina sekarang byk gengster. kerajaan dan polis perlu amik tindakan. tapi berani ke polis. geng 004 pn selamba je sound polis. mcm gengster kt india.

      ReplyDelete
    3. Aku masih belum cukup lama hidup untuk berjumpa dengan manusia sebangang ini. Entah hapa kebangangan yang dia fikirkan bawak kereta sebangang itu.

      ReplyDelete
    4. macam la dia hebat sangat. kena pedang xlut ke. ada gangster satu dunia ke. ke lebih hebat dari yakuza. puiii!

      ReplyDelete