• Politik Terkini

    Wednesday, August 21, 2013

    BAN Piala Malaysia - Jaringan PKNS, Kelantan, Pahang, Kedah, Lions, Perak, Sarawak

    Sedih betul aku dengan JDT. Belanja player bagai nak rak, tapi satu gol untuk malaysia league pun tak leh score. So, ni nak menunjukkan player mahal bukannya berkualiti. Tambah lagi dengan insiden masa kelantan lawan pahang. Fakri macam pundek, buat lakonan konon gaya ronaldo, main sepak teluq. puiii!!. Yang surrendran pulak tunjuk lagak hero tamil. Eh tambi, main bola kampung la kalau mau naik angin. Low Class mentality! Macam ni nak cakap professional? Nak jual beli player riban juta. Puii!

    Pulun kedah pulun, xdapat main liga super pun, still boleh 2 sama lawan lions. 1st game. Aku try cari video penyu menangis di terengganu. kalau ada aku update kat sini.


    2 comments: