• Politik Terkini

    Monday, August 26, 2013

    BAN Seks - Syok Sangat Beromen Di SAFRA Complex

    Bukan kan malaysia, tapi di singapore. Negara maju kesayangan mereka bersosial tahap neraka. Aksi berahi ni dikatakan berlaku di swimming pool kat SAFRA complex singapore. Aku pun tak pernah kesana. Dikatakan lagi, aksi nafsu berani ni dibuat secara live public dan boleh ditonton oleh kanak-kanak lalu lalang. Apa security guard tak nampak ke, ke turut sekali naik stim.

    Semakin maju, semakin tak malu. Macam kat vietnam, nak ukur kemajuan tengok keseksian wanita kat tempat tu. Otak ada, pemikiran cetek. Bahlullll.


    Info Asal : Stomp

    15 comments:

    1. bestnya.... nyam nyam

      ReplyDelete
    2. fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap
      fap fap fap fap fap fap fap

      ReplyDelete
    3. mana nk tahan doooo... duk dlm air sejuk. nk kena panaskan.

      ReplyDelete
    4. Malaysia ni pun apa kurangnya. Tak mustahil suatu masa nanti generasi yang parent sibuk mencari duit sekarang ni akan buat aksi yang macam tu.

      ReplyDelete
    5. freeshow. okey what. kata hak asasi manusia. macam sial. ni lah bala!

      ReplyDelete
    6. masing2 bayar cukai.. korang aper peduli.. babi..!!

      ReplyDelete
    7. wau bestnyerr, apa dorang buat tu nampak macam best gila, is nak cuba boleh????

      iskandarx.com

      ReplyDelete
    8. Hitam je yg lelaki tu. . . adess ppuan melayu bodoh takde maruah dgn si legam pun ko nak.

      ReplyDelete
      Replies
      1. hitam tu la batang besar. ko apa tau

        Delete
    9. Nampak gayanya, mandi mayatlah org singapore dlm swimming pool tu...

      ReplyDelete
    10. Replies
      1. x senonoh yea.. dah sangap.. x der nyer die peduli..

        Delete
    11. nyam-nyam...kote keras...

      ReplyDelete