• Politik Terkini

    Wednesday, August 28, 2013

    BAN WTF - Testimoni Ais Kiub Yang BANGKAI !

    Saper selalu baca testimoni iklan, tambah lagi iklan ubat kuat. Kadang tu macam gampang je testimoni. Nak tarik punya pasal. Kalau tu korang dah rasa butthurt rasa nak lempang je muka advertiser tu. Kalau macam ni plak macam mana. Cara buat ice cube then buat testimoni yang #LOL


    Info Asal : Thefuuu

    9 comments:

    1. Sejak bila kampung kita diserang ni?

      ReplyDelete
    2. mcm ni promosi pun ada.

      ReplyDelete
    3. Hahaha adoi sarcasm tak bley blah hahah! XD

      ReplyDelete
    4. yang lawaknya resipi buat ais pun letak dalam website resipi

      ReplyDelete
      Replies
      1. ko taknak try buat ke noob.

        Delete
    5. adoiii... mata masuk habuk... triple lol

      ReplyDelete