• Politik Terkini

    Thursday, September 12, 2013

    BAN Awesome - Laurence Picot Dengan Seni Xray 3D Yang Berharga

    Laurence Picot ni sebenarnya seorang photografer yang teamed up bersama seorang software engineer dan DR untuk menghasilkan gambar xray yang sangat menakjubkan dan luxury. Gambar tersebut dikongsi dalam web luxinside. Apa yang menarik, untuk membuat satu-satu projek ni, kos yang digunakan hampir mencecah $1000. Tapi minat punya pasal. Duit lain cerita.


    Info Asal : Wired

    5 comments:

    1. sebelah rumah aku ada pelacuran. mcm mana nak settle carlos?

      ReplyDelete
    2. siapa pencetus intelek minda umno?

      ReplyDelete
    3. Tweets
      Fathul Bari ‏@ustazfathulbari 3h
      @asriaris80 maksud beliau jelas tuan.tak menggunakn alquran utk kpentingan politik spt PAS.wallaahualam.
      Expand
      mencari redha ALLAH ‏@abby_abadi112 2h
      “@ustazfathulbari: @asriaris80 maksud jelas tuan.xmenggunakn alquran utk kpentingan politik spt PAS.wallaahualam.” Rujukan utk sgala urusan๐Ÿ˜Š
      Expand
      Fathul Bari ‏@ustazfathulbari 2h
      @abby_abadi112 @asriaris80 kak abby, kalau x Allah xkan maklumkan bahawa "ada manusia yg menjual ayat Allah dgn nilai yg murah".
      Expand
      Abdul Kahar Ab Manaf ‏@TheJoker_Brain 1h
      @ustazfathulbari @abby_abadi112 @asriaris80 mcm ayat taat pada pemimpin yg selau ustaz gune tu ke????????
      Expand
      Fathul Bari ‏@ustazfathulbari 44m
      @TheJoker_Brain @abby_abadi112 @asriaris80 tu pun ayat alquran yg wajib diimani.bab hudud nak pakai quran,bab taat pemimpin x mau pakai.
      Expand
      mencari redha ALLAH ‏@abby_abadi112 41m
      @ustazfathulbari @TheJoker_Brain @asriaris80 Yg ni sy nk jwb. Taat pd Pemimpin yg taat pd ALLAH. Di malaysia ni pemimpin taat pd ALLAH x? ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜Š

      ReplyDelete
    4. ohsem arts

      sunburn habis kulit badan dek berjemur tepi pantai lepas berenang bersama ikan nemo.
      check it out entri terbaru BBL

      ReplyDelete