• Politik Terkini

    Tuesday, September 17, 2013

    BAN Gossip - Amy Search Muflis a.k.a Bankrup ?

    Siapa sangka, artis top legend rock tidak dibelenggu hutang. Nowadays, most of businessman or businesswoman yang nak perbesarkan bisnes mesti berhutang. Hutang ni kadangkala sebagai satu strategy dalam business. Tapi tersilap langkah, ko akan bankrup.

    Lagikan negara pun berhutang, inikan pula rakyatnya.


    Info Asal : Rotikaya

    9 comments:

    1. sekali amy buat konsert. terus bleh byr hutang. mcm kes lady gaga aritu

      ReplyDelete
    2. kalau tak bankrup, xkn merasa bisnes kita dh berkembang pesat

      ReplyDelete
    3. rs nyer semua berpunca drpd kes kedai mkn dia tu la

      ReplyDelete
      Replies
      1. yg dia kna saman tu kan?

        Delete
      2. bukan..puncanya dia tak mo bayar service yang dia dah gunakan masa konsert diawan biru 2009 dulu...upsss

        Delete
    4. biasala org bisnes. ala, bank akan backup. kalau pinjaman juta-juta la.

      ReplyDelete