• Politik Terkini

    Sunday, September 22, 2013

    BAN Gossip - Sharifah Sofea Bersama Anak Kedua Baru Lahir.

    Sharifah sofea yang sangat pretty cool walaupun tiada seiras pretty zinta. Tapi more beauty than her. Nak terima tak nak terima tu atas ko. Ibu kacukan melayu inggeris ni telah selamat melahirkan anak keduanya. So comel like moms. Dikatakan anak keduanya bernama Sharifah Ameera. Maybe nissan patut taja sempena nama hampir sama dengan almera. #LOL

    Apa pun selamat mendapat baby.


    Info Asal : KatakComel

    3 comments:

    1. Apehal ni carlos? Blog ko ni sungguhlah berat. Lama betul loadingnya nih. Terbantut rasa nak baca entri blog ko nih. Buatlah sesuatu agar blog ko ni jadi ringan semula mcm 2-3 bulan yg lepas. Iklan blog ko ni agak2lah, kalo setakat terpapar benda annoying spt muka awek cun ke, hadiah iphone yg mustahil bleh dapat ke, baik tak payah letak kat blog ko ni. Beratt. Lama betuii nak loading flash ads nih. Jangan prejudis dgn komen aku ni. Aku berniat bukan nak membebel dan marah ko. Aku cuma nak bagi cadangan agar blog ko nih bleh meningkatkan lagi visitor pd masa akan datang. Kemonlah carlos, blog ko ni dah lama hidup, tapi 1 juta pageview pun tak sampai lagi. Blog lain hak dalam bloglist ko pun ado yg dh sampai 1 juta pageview walopun blog tuh masih baru lagi. Kemon laa carlos, kemon. Huhh.

      ReplyDelete