• Politik Terkini

    Monday, September 30, 2013

    BAN Poyo - Ko Kena Belajar Terima Kasih. Reti tak?

    Korang semua ni patut buat satu video ucapkan terima kasih pada menteri. Ke macam mana yang diperlukan oleh kerajaan. Perlu tweet dengan hastag #terimakasih. Patut dia berterima kasih and buat kerja tak menyusahkan rakyat. Tak faham lagi ke, bukan majoriti rakyat malaysia yang menyokong umno. Time dapat mandat 5 tahun ni, tunjuk la betul2 yang umno and BN tu betul2 relevan untuk generasi muda.

    Subsidi tu memang hak rakyat dan aku rasa tak perlu rakyat berterima kasih. Tapi kerajaan yang memerintah tu perlu jaga subsidi dan salurkan subsidi dengan betul. Supaya tiada kebocoran yang boleh menyebabkan hutang negara semakin meningkat dan meningkat. Last sekali rakyat kena tanggung.

    Tak payahlah perbodohkan generasi muda yang celik IT.


    Info Asal : Malaysiakini

    9 comments:

    1. hangpa ni pn satu. dia tak popular lg dlm internet. mcm mn dia nk tau rakyat berterima kasih

      ReplyDelete
    2. dia ingt subsidi tu hak milik mutlak BN ke.

      ReplyDelete
    3. biasalah menteri umno. bini dia ckp jgn berdebat,. takut kalah. malu keluarga

      ReplyDelete
    4. tak tau nak cakap apa dah...duit keluar macam air terjun ja....nak beli beskal la plak lepas ni....jimat duit...dalam masa yang sama sihat tubuh badan...huhu

      ReplyDelete
    5. statement menteri sekarang banyak yang 'kelakar' hehehe

      ReplyDelete
    6. menteri malaysia berckp seolh tiada kmatian untuknya

      ReplyDelete