• Politik Terkini

    Tuesday, September 10, 2013

    BAN Seks - Doa Serta Adab Bersetubuh Malam Pertama Pengantin

    Hubungan seks bagi mereka yang dah kawin atau baru kawin memang penting. Selain kepuasan yang dimiliki, ia juga mempengaruhi mood pasangan. Banyak artikel mengatakan pasangan muda yang kerap melakukan seks, akan lebih mesra dan erat. Berbeza daripada mereka yang jarang-jarang atau kadang-kadang. Aku bukan nak kata aku ni pewaris dr thamby, aku cuma nak kongsi adab dan doa bagi mereka yang baru kahwin. Boleh lah apply malam ni or malam jumaat.

    Selamat bersenggama.

    13 comments:

    1. Replies
      1. Aum aum cik minah ooiii. Hang mai pakat2 nak amalkan tips di atas kat laki hang ka atau hang masih blom kahwin? Kalo hang blom kahwim I'm still single lanie. Hehehe.

        Delete
      2. woi anon, ko mana layak nk tackle pompuan.

        Delete
      3. Aku peduli apa. Ko pehal Anon September 10, 2013 at 10:37 AM??? Butt hurt?

        Delete
    2. sebelum fap kena ikut sunnah.

      ReplyDelete
    3. hari ni, hari posting seks sedunia ke carlos

      ReplyDelete
    4. salam bai carlos...doa dah bagi tp terjemahan ko tak sertakan pon..bagila sekali dengan terjemahan...barula paham isi kandungan doa nya tu..adehh

      ReplyDelete
      Replies
      1. tersilap baca, kote ko naik tak nak turun. hahahaha

        Delete
    5. ko pehal asyik post pasal seks ni? sangap ke ape? dasar gila seks!! puii

      ReplyDelete
      Replies
      1. seks tu nikmat. ko ape tau

        Delete
    6. CAri Kitab Assikalaibenieng , terpeinci mengikut konteks sufism.

      ReplyDelete