• Politik Terkini

    Sunday, September 22, 2013

    BAN Terrorist - Serangan Kenyan Mall Dikaitkan Islamist Al Shabaab

    Bila ada je serangan, mesti dikaitkan dengan islam. Al-Qaeda dan pelbagai group lagi. Terbaru serangan di kenyan mall (Nairobi Mall) yang mana dikatakan meragut hampir 39 nyawa terkorban. Serangan tersebut juga dikatakan mempunyai kaitan dengan geng al-shabaab yang berpaksikan al-qaeda. Believe or not, perkara ni dah tersebar seluruh dunia. Dan sekali lagi dan terus menerus umat islam dilabelkan sebagai terrorist. Tiada organisasi islam yang cuba tampil untuk menempelek semua dakwaan tersebut. Masing2 sibuk dengan bisnes khayalan ciptaan zionis.


    Info Asal : Reuters

    10 comments:

    1. negara islam lain seolah buta mata. bila islam terus dituduh sebagai terrorist.

      ReplyDelete
    2. yg paling relax buat kenyataan, yahudi. selamba je cakap tiada israelis yg mati.

      ReplyDelete
    3. bila ada serangan je, mesti kaitkan islam. sampaikn semua benda nk kaitkan islam. akhir zaman

      ReplyDelete
    4. sekurang-kurangnya kita tdk terpedaya..we knows....
      mereka bergabung demi menghancurkan kita..we stand for what was right....
      kelak mereka jua yg berbalah sesama sendiri..they deserve to....
      xsusah pon bila nk jawab apa kita mahu..justice....
      =D

      ReplyDelete
      Replies
      1. mmg betul. setuju dgn ko anon. tapi untuk mencapai tu semua, pelbagai rintangan kena harungi. mereka tak kan berdiam diri selagi adanya konsep islam dalam dunia ni

        Delete
      2. yes my friends...apa pun caranya hasilnya tetap gagal melemahkan kita....
        but...'negative minds never allow you to pray for positive need....'


        Delete
      3. 'negative minds never allow you to pray for positive need....'
        berdoalah kearah kebaikan.....is it right??
        lani org dah mcm2...ramai kuat emo...
        bila emo xtentu psl...xmemasal doa yg buruk2....
        no wonder lah....

        Delete
    5. Islam in this world untill the end we fight the kuffar yahudi and syiah.

      ReplyDelete
    6. video ni fitnah~ mana ada serangan~ pelakon semua sama~ ini satu lagi fitnah terhadap dunia islam~ anda boleh google "kenyan mall hoax" sendiri~

      ReplyDelete
      Replies
      1. xpayah tgk sangat pon dah boleh agak...
        Islam?? org gila jeh yg takut dgn nama Islam...

        Delete