• Politik Terkini

    Tuesday, September 24, 2013

    BAN Zionis - Tiada Lagi Peta Palestin Dalam Google Maps

    Saja aku duk google maps tadi. Tengok jalan2 seluruh dunia. Then aku search area negara arab. Try tengok palestin. Tapi amat terasa bahang hebatnya OIC sehingga mampu menegakkan palestin sehingga tiada peta palestin dalam google maps.


    12 comments:

    1. OIC buat tak nampak je. ko jgn risau carlos

      ReplyDelete
    2. google pn xtau mana garisan negara palestin.

      ReplyDelete
    3. GENERASI AKAN DTG GOOGLE CR PALESTIN TAKDE DLM PETA. FUCK ZIONIS!

      ReplyDelete
    4. Replies
      1. kimak la dia ni kat blogserius tak berani dh nk promote, promote kat sini plak! blah la blog gay ko tu, puiiiiiiiiiiiiiiii.

        Delete
      2. gay!!??
        sial ah..puih!

        Delete
    5. palestine memang takde dalam google maps kot~ tak tau lah kalau selama ni memang ada~
      kalau rujuk cia.gov, dorang tak buat palestine, sebaliknya dorang buat "west bank" dan "gaza"~ 2 wilayah berasingan~

      ReplyDelete
      Replies
      1. west bank tu bkn bandar ke. or wilayah dlm israel. seingat aku lah

        Delete
      2. west bank, kalau merujuk cia.gov, ialah wilayah palestin yang bersempadanan dengan jordan~ :)

        Delete
      3. maknanya sekarang ni palestin hnya tinggal wilayah n mrujuk pada pemetaan dunia, negara palestin dah tak wujud lah. sbb aku baca news sekarang pun mcm menyatakan west bank tu wilayah israel.

        Delete
      4. haih~ tak patut~ tak patut~ arab punya la ramai, semua tengok je apa yang jadi kat palestin~ ~_~"""
        apepun, bukti palestin wujud tu memang ada~ setem, duit kertas & syiling, gambar2 lama di tanah palestin dari tahun sebelum 1967 dan tersebar di seluruh dunia~ :)

        Delete