• Politik Terkini

    Sunday, October 13, 2013

    BAN ArCiss - Sharifah Sakinah Kempen Tetek T-Shirt

    Macam mana nk popular. Buat sesuatu yang bangang then post kat mana2 online sharing. Itulah banyak digunakan sekarang malah menjadi semakin teruk dan buruk. Nilai kemurniaan, nilai kelembutan wanita timur seolah direntap dengan rakus sehingga tiada lagi kehormatan. Maybe akan ada yg kata, itu cuma kempen payudara.


    Info Asal : Instagram

    8 comments:

    1. dia start balik dahhhh

      ReplyDelete
    2. dunia akhir zaman. manusia tidak mengendahkan kematian

      ReplyDelete
    3. nak perhatian je kot...menyampah...

      ReplyDelete
      Replies
      1. mnyampah pn, ko tetap tengok kan. kalau dia muncul dpn ko. mesti ko tersipu malu.

        Delete
      2. ya, betul tu...sebab aku bukan gay..

        Delete
    4. Ni mak cik nak bagi petua kat korang kaum hawa macam mana nak rapatkan puki yang dah longgar macam burit gajah. Setiap pagi amalkan senaman kemutan..jangan lupa sediakan halia sebesar ibu jari yang sudah dikupas...masukkan ke dalam lubang puki...buat kemutan sebanyak 18 kali. Lepas tu tampar dengan lembut puki korang sambil berkata *hei cepat la ketat*. Terima kasih dari mak cik kiah paling rock

      ReplyDelete
    5. pompuan ni ada masalah mental a.k.a Bipolar Disorder, tak percaya cuba semak dgn Hospital, sepanjang usianya dari kecil hingga remaja.

      ReplyDelete
    6. tetek dia kecik kot sbb tu dia lukis bg nampak besar

      ReplyDelete