• Politik Terkini

    Monday, October 7, 2013

    BAN Buruk - Soviet Scooter Yang Digubal Menjadi Rumah Gam Indah

    Seorang Englishman bernama Robert telah renovated satu dilapidated scooter yang dipanggil “Muravey” yang pada ketika dulu digunakan oleh satu company kecik di Leicestershire. Skuter ni telah menjadi besi buruk yang tidak digunakan, ini kerana spare part dia sukar untuk diperolehi. So, robert menggunakan kepakaran untuk refurbished menjadi sebuah skuter rumah.

    Maybe suitable untuk generasi akan datang, berikutan kenaikan harga rumah yang melampui batas pemikiran ahli gimnastik.


    5 comments:

    1. aku rs lg better dr carhome tu. carhome mcm besar sgt. yg ni suitable. senang nk beromen.

      ReplyDelete
      Replies
      1. tapi yang ni macam tak boleh goyang lebih~
        suspension kena install lebih~

        Delete
    2. mcm vespa je aku tgk. serius msti berat giler nk bawak.

      ReplyDelete