• Politik Terkini

    Sunday, October 13, 2013

    BAN Failed - Rekaan Bandar Failed Di China. Damn

    Aku harap rekaan ni takde terkeluar dlm kepala otak arkitek malaysia. Tapi arkitek malaysia kat terengganu lagi ganas. Paling termasyur dalam malaysia. Tak percaya, ko google sendiri. Try google images bangunan terengganu. Confirm akan menguja minda anda.

    Apa pun, ekonomi asia china and jepun control.


    4 comments:

    1. Senarai negara yang sudah layak beraksi di Piala Dunia 2014 :

      Brazil, Netherland, Korea Selatan, Jepun, Australia, Iran, Holland, Italy, USA, Costa Rica, Johor, Belanda, Argentina, Belgium, Switzerland & German.

      ReplyDelete
    2. Perang mulut antara Gerakan dan MCA berpanjangan apabila pemangku presiden Gerakan Datuk Chang Ko Youn membalas sindiran Presiden MCA Datuk Seri Chua Soi Lek.

      Memulangkan paku buah keras, Chang berkata, Chua bukan sahaja patut mencermin diri, bahkan disarankan mendengar lagu Raja Pop Michael Jackson "Man in the Mirror" (lelaki di dalam cermin).

      Chang menasihatkan Chua mengkaji lirik tersebut tetapi tidak menyatakan dengan jelas maksudnya.

      Lagu popular sekitar 80-an berkaitan penyanyi itu menimbang dirinya dan berkira-kira mengubah caranya.

      "Saya harap Chua akan ingat, jangan hilang masyarakat Cina untuk memang dalam MCA," katanya ketika dihubungi Malaysiakini hari ini.

      Chua dilapor 'memohon maaf' kepada pemangku presiden Gerakan Datuk Chang Ko Youn kerana berkata, jika timbalannya Datuk Seri Liow Tiong Lai mengambil alih, parti Cina itu akan menjadi seperti Gerakan.

      Bagaimanapun, Chua mempertahankan kenyataannya dengan berkata, malang sekali ia sebuah pembandingan yang tepat.

      ReplyDelete
    3. Ni mak cik nak bagi petua kat korang kaum hawa macam mana nak rapatkan puki yang dah longgar macam burit gajah. Setiap pagi amalkan senaman kemutan..jangan lupa sediakan halia sebesar ibu jari yang sudah dikupas...masukkan ke dalam lubang puki...buat kemutan sebanyak 18 kali. Lepas tu tampar dengan lembut puki korang sambil berkata *hei cepat la ketat*. Terima kasih dari mak cik kiah paling rock

      ReplyDelete
    4. ntoh,, harapkan duit je dyeorang nie...sabar je lah

      ReplyDelete