• Politik Terkini

    Thursday, October 10, 2013

    BAN Gold - Tisu Jamban Emas Untuk Dijual 1,376,900.00

    Saper yang rasa banyak duit and nak rasa kemewahan tahap mental. Nah belilah tisu ni. Baru nampak kekayaan mengalahkan obama. Seriusly, saper ada tisu mcm ni, rela aku pi kencing berak hari2 kat umah dia. Tak pun bakul sampah jamban tu, aku tolong buang takpe.

    Saper rasa duit banyak lebih, pi la order.


    Info Asal : Australia

    10 comments:

    1. gila ke apa. mahal nak mampos!

      ReplyDelete
    2. ni tahap gaban ni.

      ReplyDelete
    3. sultan brunai minta kot ... heheeee

      ReplyDelete
    4. tak berbaloi, boleh buat sendiri~ boleh beli sendiri 22K gold foil/gold leaf, balut kat kertas tisu 2-ply tu~ :p

      ReplyDelete
    5. Hahahaha cara gunanya camana? Boleh cuci dan recycle semula kot

      ReplyDelete
    6. Tak pakai ler...rugi kakau beli..kikiki

      ReplyDelete
    7. emas tu woi..wat sapu tahi je

      ReplyDelete
    8. Bagi orang biasa , ianya kerja gila dan bodoh. Bagi billionaire yang kaya raya , ianya perkara biasa je.

      ReplyDelete
    9. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete