• Politik Terkini

    Monday, October 7, 2013

    BAN HotGirl - Sergeant Vail : Ratu Cantik Pemanah Ganas

    Mereka yang duk kansas mesti kenal minah ni. Aku sendiri pun baru kenal. Sergeant Theresa Vail, Nama pemenang anugerah Miss Kansas dan Miss USA dan berusia 22 tahun. Theresa sangat meminati bidang pemanahan dan dia juga terlibat secara langsung bersama US Army. Baginya kecantikan tidak membataskan dirinya untuk berkecimpung dlm dunia ganas.

    Cantik Comel dan Ganas.


    10 comments:

    1. kalau mcm ni. ak pn nk join US Army. hahaha

      ReplyDelete
    2. fapppppppppppppppppppppppppppp. gila seksi!

      ReplyDelete
    3. tek besaq gila! @,@

      ReplyDelete
    4. Klu dapat ni. tak keluar bilik seminggu!

      ReplyDelete
    5. Aku lagi suka imej natural dia. Gambar dia pakai gaun tu macam biasa2 je aku tgk.

      ReplyDelete
    6. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete