• Politik Terkini

    Tuesday, October 22, 2013

    BAN OS - Katanya Icon iOS7 Dibuat Menggunakan Microsoft Word

    Tak pasti samada betul atau tidak. Setahu aku apple pun ada dia punya iWork. Aku sendiri tak pernah pakai. Tapi this just info jer. Pakai ketahian apa pun, iOS tetap win dalam merentas kelajuan. icon dia pun cantik what. Pakai microsoft word ke, pakai potosop ke, yang pasti iphone more better dari window phone.

    Ni mesti sengaja nk cari popularity untuk popularkn lagi microsoft word ni.

     

    5 comments:

    1. microsoft nk tunjuk dia hebat la tu. nk hentam android xmampu.

      ReplyDelete
      Replies
      1. letak tangan......
        karennnn!! karennn!!

        Delete
      2. aaaa err xaaaci arr
        aaku taaakde td
        karen lagi arrr
        =P

        Delete